בחר מטבע אותו תרצה להמיר

GBP USD EUR TRY ILS

למטבע

GBP USD EUR TRY ILS

הכנס סכום

=

מעצב ומייבש שיער מולטי סטיילר GLAM דגם HD6052SEU מבית SHARK

23/07/26 602 רעות תקני לי

Shark Glam Multi-styler per ricci definiti, onde strepitose e un liscio perfetto con ceramica a temperatura controllata, tecnologia Gloss-Lock e 5 accessori per lo styling tra cui Silki, Glossi

מולטי מעצב ומייבש שיער איכותי המשלב פלטות קרמיות עם בקרת חום וזרימת אוויר מהירה לעיצוב, ייבוש והחלקת השיער.

 

טכנולוגיית Gloss Lock מסייעת לשמור על הברק הטבעי של השיער היבש וליצור תסרוקות שמחזיקות לאורך כל היום.
מייבש שמגיע עם פלטות קרמיות עם בקרת חום אשר בשילוב זרימת אוויר מהירה מעניקות לשיער מראה חלק, רך ומשיי על שיער רטוב או יבש, עם עד פי 2 יותר ברק.
מברשת לייבוש ועיצוב המעניקה ברק גם על שיער לח או יבש, מסייעת להפחתת קרזול, מחליקה, מרככת ומוסיפה נפח ותנועה לכל סוגי השיער.

בערכה: יחידת הבסיס, מחליק Shark Silki Air Straightener, מברשת Shark Glossi Blower Brush, זוג אביזרי Coanda Air Loopers ליצירת תלתלים, פיית ריכוז ופיית דיפיוזר.

הספק 1500 וואט
3 מהירויות ייבוש

מחיר פרסום 221.30 אירו > כולל משלוח ומיסים 325.9 אירו > כ 1137~ ש”ח
בארץ הדגם המקביל החל מ 1500 ש”ח!

אתר - אמאזון איטליה
23.07.2026 8:58 am

0 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *